Frankie Dettori’s Magic Seven gokautomaat: gratis spel en recensie

Beschrijving en idee van het spel Frankie Dettori’s Magic Seven slotmachine

Frankie Dettori’s Magic Seven is een zeer originele slot met 5 rollen die de meeste spelers erg vermakelijk vinden. Je hebt 25 betalingsregels die je kunt gebruiken met Wild- en Scatter-symbolen die op je wachten. Er zijn gratis spins en een jackpot die je tot € 40.000 kan opleveren. Voor iedereen die van paardenraces houdt, zal er geen twijfel over bestaan, iedereen kent Franke Dottori. Hij is zelfs een van de beroemdste jockeys ter wereld en hier worstelt hij met de wereld van online slots in het populaire spel van Playtech. Frankie Dettori’s Magic Seven is al een bekende titel en zal je binnen de baan projecteren om de beste jockey te zien. De graphics zijn erg netjes, gedetailleerd en goed verzorgd. Frankie Dettori’s Magic Seven stelt liefhebbers van het genre niet teleur en zodra de race begint, zal er een run zijn voor de beste prijzen.

Symbolen

Naast de mogelijkheid om 3 Frankie-symbolen te verkrijgen, waarvan er één Wild is, zijn er veel symbolen gerelateerd aan het thema, zoals Trophies, Jockey Shoes, evenals klassieke symbolen van de pokerwereld om het pakket compleet te maken. In het spel vind je ook twee bonusspellen, een met directe prijzen en een met gratis spins, scatters en vermenigvuldigers. Het belangrijkste symbool is het symbool dat Frankie Dottori vertegenwoordigt, dat is het wild-symbool, hiermee kun je alle andere symbolen vervangen en winnende combinaties hebben. Het scattersymbool start in plaats daarvan het bonusspel wanneer 3 tot 5 verschijnen. U moet een jockey selecteren en hopen dat hij de race wint. Afhankelijk van het resultaat heb je 10 tot 35 gratis spins.

Betalingen

Over geld gesproken, Frankie Dettori’s Magic Seven-slot vereist geen grote vaardigheden of grote bedragen om te spelen. Je kunt er zelfs voor kiezen om in te zetten van minimaal 1 cent tot maximaal 50 om te vermenigvuldigen met het aantal munten dat je wilt inzetten met een maximum van 10. Bijgevolg is de Frankie Dettori’s Magic Seven toegankelijk voor elke speler, ongeacht het budget. Naast de klassieke combinaties heb je veel kansen om te winnen. Dankzij bonusspellen en directe bonussen. Er zullen ook vermenigvuldigers zijn om u te helpen uw winst te vergroten. Frankie Dettori’s Magic Seven is een slot om opnieuw te proberen en al zijn geheimen te ontdekken. U zult de paardenraces en de bijbehorende grote prijzen niet beu worden.