Fantastic Four Slot Machine: gratis spel en recensie

Spelbeschrijving en idee

Welkom in de wereld van de fantastische vier met de gelijknamige Fantastic Four-slot. Een spel dat is verdeeld over 5 rollen en 25 betalingslijnen om u te allen tijde maximaal plezier te bieden. Om dit te doen heb je Scatter en Wild symbolen, evenals Multipliers en gratis spins om de maximale jackpot van € 25.000 te winnen. het is een slot geproduceerd en ontwikkeld door Cryptologic, een al legendarisch spel dat je meteen zal vangen. Het enige wat je hoeft te doen is een Cryptologic casino te vinden om van dit spel te genieten. Als je naar de game zelf kijkt, is het een game die is gebaseerd op de Marvel-strip en die lijkt te zijn overgenomen uit dezelfde film die is gemaakt voor de bioscoop met zijn goed onderhouden graphics en een eersteklas geluid.

Symbolen

Als we het hebben over slots zoals de Fantastic Four, die is gekoppeld aan de wereld van Marvel-strips, kunnen we niet verwachten dat de klassieke symbolen aan deze sagen zijn gekoppeld en zelfs in dit geval is het gewoon zo. Fantastic Four biedt je 5 Wild-symbolen, een heel speciale situatie die zelden voorkomt in andere games en ze zijn allemaal de hoofdpersonen van dit spel. The Invisible Woman, The Human Torch, Mister Fantastic, The Thing en ook de slechterik, Doctor Doom en je kunt ze gebruiken om al je combinaties te voltooien.

Betalingen

De standaard progressieve jackpot betaalt je tot € 5.000, maar in werkelijkheid is er geen theoretische limiet en dit maakt de Fantastic Four nog aantrekkelijker. Uiteraard kunt u kiezen op hoeveel winlijnen u wilt spelen en u hoeft ze niet allemaal te gebruiken, zelfs als het wordt aanbevolen om de winkansen te vergroten. U kunt vanaf een cent tot € 5 wedden met de Fantastic Four en de maximale combinatie garandeert u een prijs van 5.000 munten. De berekening is simpel! Je hebt drie jackpots beschikbaar in deze slot en ze heten: Marvel Jackpot, de meest interessante die € 5.000 kan bereiken, de Super Hero Jackpot die in plaats daarvan € 500 biedt en de Hero Jackpot die in plaats daarvan € 50 biedt. Deze cijfers zijn echter slechts het startpunt en u kunt ze onbeperkt verhogen. Jackpots kunnen op elk moment worden gewonnen en komen vaak heel vaak uit en u hoeft niet weken te wachten om ervan te genieten.