Elektra slotmachine: gratis spel en recensie

De Elektra-slot biedt 5 rollen waarop u uw beste winnende combinaties kunt vormen door de betaaltabel te volgen om de beste inkomsten te krijgen. Je hebt 20 winlijnen en om de jackpot van € 25.000 te bereiken, kun je Wild- en Scatter-symbolen gebruiken. Winnen was nog nooit zo eenvoudig als bij Elektra, een dodelijke vrouw die vechtsporten kent en die je ongelooflijke avonturen zal laten beleven in elke situatie waarin je je bevindt. Als je van dit soort entertainment houdt, zal de Elektra-gokkast je nooit teleurstellen. Krijgsbewegingen en grote uitbetalingen voor de gelukkigste spelers. In werkelijkheid hebben we het echter over een geliefd stripfiguur en Mavel maakt zelden een fout bij het maken van een personage en de Elektra-slot is ook in de nabije toekomst bestemd voor succes.

Symbolen

De prachtige Elektra is duidelijk mooi en dodelijk gevaarlijk voor haar vijanden en Cryptologic is erin geslaagd om de kenmerken van het Marvel-personage naar voren te brengen in de online gokkast. Het is gemakkelijk te leren en zal je vele uren plezier bezorgen. Er zijn veel spellen met Marvel-personages, maar Elektra is waarschijnlijk een van de beste om niet te zeggen wat betreft graphics. In de sleuf vind je Chinese symbolen, Ninja-wapens, Bloody Footprints en nog veel meer. Veel van de symbolen worden geanimeerd door het succes van een winnende combinatie. Het Wild-symbool is Elektra en zorgt ervoor dat je alle combinaties voltooit door elk ander symbool te vervangen. De animatie waarin ze ziet dat ze het mes gebruikt om de symbolen te snijden, is ongelooflijk.

Betalingen

Met 3 Elektra betreed je het bonusspel en het is waarschijnlijk een van de beste eigenschappen van deze slot. Het is een first person game, je wordt aangevallen door ninja en je moet ze tegenhouden met je wijnninja-sterren die je 5 niet hebt gemist of gemist en op dat moment ontvang je de bonusbetaling. Niets is eenvoudiger. De weddenschappen in de Elektra-slot zijn tot € 5 en kunnen tot 5.000 munten betalen om € 25.000 aan totale maximale prijs te bereiken. Je moet nooit vergeten dat je, zoals in alle andere Marvel-spellen, ook progressieve jackpots zult hebben in deze en daarom altijd de totalen van deze jackpots in de gaten moet houden, ook als je met Elektra speelt.